Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gestructureerd intercollegiaal overleg (GIO)

dinsdag 29 november 2022 van 17:00 - 19:00

Gestructureerd intercollegiaal overleg (GIO) 

Sinds maart 2020 verplichten de kwaliteitstoetsen van de Orde van Advocaten om een minimum aantal uren per jaar aan gestructureerde feedback te besteden, zoals intervisie en gestructureerd intercollegiaal overleg (GIO). De NVAB heeft dit jaar (als pilot) een viertal bijeenkomsten met GIO aangeboden om met vakgenoten van verschillende kantoren in een besloten setting dilemma’s en vraagstukken uit de dagelijkse praktijk te bespreken.

De eerste 4 sessies GIO (voorafgegaan door een vakinhoudelijke presentatie) zijn door de deelnemers positief ontvangen en als prettig en leerzaam ervaren. Er is een groeiend aantal deelnemers, die inmiddels over twee groepen verdeeld moet worden.

Op dinsdag 29 november 2022 a.s. vindt daarom – op veler verzoek – een extra GIO-bijeenkomst plaats, mede om dit jaar nog aan de door de Orde gestelde minimumvereisten te voldoen.

De bijeenkomst zal worden gehouden van 17:00 tot 19:00 uur op het kantoor van De Bont Advocaten in Amsterdam aan De Lairessestraat 153. De bijeenkomst zal worden begeleid door Michiel Groenland.

Dit keer zal de bijeenkomst niet vooraf worden gegaan door een vakinhoudelijke presentatie en een kleine hap.

Wil je deze GIO-bijeenkomst op 29 november a.s. ook bijwonen, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar michiel@groenlandcounsel.com. De groep van Michiel is al vol, maar bij voldoende aanmelding zullen parallelgroepen worden begeleid door Tessa de Jong en Richard Beune.

Mocht je wel graag dit jaar nog een GIO bijeenkomst willen bijwonen, maar lukt het niet om op 29 november a.s. erbij te zijn, stuur dan een e-mail naar michiel@groenlandcounsel.com.

Bij voldoende belangstelling zullen wij de mogelijkheden onderzoeken om in december nog een andere extra GIO-bijeenkomst in te lassen.

Graag tot ziens,

Werkgroep Intervisie en GIO,

Richard Beune, Michiel Groenland en Tessa de Jong

Gegevens

Datum:
dinsdag 29 november 2022
Tijd:
17:00 - 19:00

Locatie

De Bont
De Lairessestraat 153
Amsterdam, Noord-Holland 1075 HK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven