Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dealmaking met de fiscus, deel III op 11 april 2023 (video-verbinding)

dinsdag 11 april 2023 van 12:00 - 17:00

Dealmaking met de fiscus, deel III op 11 april 2023 (video-verbinding)

Op woensdag 11 april 2023 organiseert de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM) een digitale middag over: ‘Dealmaking met de fiscus III’. Tijdens deze digitale bijeenkomst zullen vanuit de verschillende invalshoeken sprekers zijn.

Deze digitale bijeenkomst wordt mede verzorgd door twee sprekers vanuit de Belastingdienst, Kam Ying en Pim Perquin en alsmede een spreker uit de advieswereld, in dit geval Rutger Hafkenscheid. De bijeenkomst is het laatste deel van het drieluik, “Dealmaking met de Fiscus”. Deze bijeenkomst is het vervolg op de eerdere twee bijeenkomsten, toch is dit symposium ook goed te volgen zonder de eerste twee gevolgd te

hebben. Frits Wiersema (Belastingdienst) reflecteert aan het eind het symposium. Het symposium wordt begeleid door Arnaud Booij (voorzitter VFM en advocaat bij Booij Bikkers advocaten) en Roelof Vos (Secretaris VFM en advocaat bij Hertoghs advocaten). Het doel van deze middag is een interactieve middag te verzorgen waarbij de sprekers in discussie zullen gaan met de deelnemers.

Aan de deelname van deze middag mét certificaat PE-punten is een bijdrage van € 50 verbonden. Mocht je als niet-lid na afloop van het symposium besluiten om lid te worden van de VFM, dan worden deze kosten weer kwijtgescholden. Wil je het symposium enkel bijwonen? Dan is dit gratis voor zowel leden als niet-leden. Heb je interesse in deze middag? Dan kun je jezelf aanmelden via de website van het VFM (VFM Mediation | “Dealmaking met de fiscus deel III’ op 11 april 2023 (Digitale bijeenkomst)) door het aanmeldformulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben, kun je een e-mail sturen naar secretaris@vfmmediation.nl.

Gegevens

Datum:
dinsdag 11 april 2023
Tijd:
12:00 - 17:00
Scroll naar boven