Artikelen aspirant-leden

NVAB jaarvergadering 8 april 2016: De blik van de Europese rechter

Op vrijdag 8 april wordt de NVAB jaarvergadering gehouden in Sociëteit Paviljoen De Witte te Scheveningen. Om 15:30 uur start het (besloten) huishoudelijk deel, alleen bestemd voor NVAB-leden. Vanaf 16:30 uur start het open gedeelte van de jaarvergadering met een inleiding door de heer mr. drs. M.A. Fierstra (Hoge Raad) met als onderwerp:

“De blik van de Europese rechter”

De jaarvergadering wordt traditiegetrouw afgesloten met een borrel en diner.

Het programma en agenda kunt u hier downloaden.

Tijdens het besloten gedeelte vindt een bestuurswissel plaats. De heer B.J.G.L. Jaeger (Jaeger Advocaten-belastingkundigen) treedt af als bestuurslid en is niet herkiesbaar. Het bestuur draagt de heer mr. P.R.C. Kraan (Van Campen / Liem) voor om toe te treden tot het bestuur.

Aanmelding voor de jaarvergadering kan via e-mail: secretaris@www.nvab.net met het verzoek daarbij ook aan te geven of u deelneemt aan het diner en eventueel dieetwensen heeft.

Tijdens het diner zal ook de Darwin bokaal zal worden uitgereikt. De Darwin Bokaal is bedoeld voor het (aspirant-)lid dat in het afgelopen jaar de meest sprekende of markante uitspraak heeft weten te ontlokken binnen de fiscale advocatuur. U kunt uw suggesties doorgeven aan Darwinbokaal@www.nvab.net.

Scroll naar boven