Artikelen aspirant-leden

nieuwe commissie: NVjAB

Graag vestigen wij de aandacht op een nieuwe commissie binnen de NVAB, gericht op de ‘jongeren’ binnen onze vereniging: de commissie-NVjAB.

De Commissie-NVjAB richt zich op beginnende (aspirant-)leden tot en met 8 jaar (fiscaal advocatuurlijke) ervaring. In mailings over bijeenkomsten worden daarom enkel de leden aangeschreven die als aspirantlid aan de vereniging verbonden zijn en/of maximaal 8 jaar staan ingeschreven als advocaat. Degenen die daardoor ‘buiten de boot’ vallen maar wel interesse hebben in vervolgmails over dit onderwerp, vragen wij te reageren met het verzoek aan de mailinglijst te worden toegevoegd.

Lezingen met borrel

Voor deze groep jongere NVAB-leden, die op dit moment ondervertegenwoordigd is op NVAB-bijeenkomsten, worden afzonderlijke c.q. gecombineerde bijeenkomsten georganiseerd. Daarbij zal een lezing worden gehouden en daarna gelegenheid worden gegeven tot nadere kennismaking onder het genot van een drankje.

Introducés

Om zoveel mogelijk jonge fiscaal advocaten te bereiken, richten wij ons hierbij niet alleen op degenen die reeds (aspirant)lid zijn. Uitdrukkelijk verzoeken wij u daarom om namen (en e-mailadressen) binnen of buiten uw eigen kantoor door te geven van collega’s die hiervoor in aanmerking komen, zodat ook wij hen op de mailinglijst kunnen zetten.

Scroll naar boven