Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM): Fiscale lastposten, 11 juni 2019

dinsdag 11 juni 2019 van 15:30 - 18:30

Namens de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM) wijs ik u op de bijeenkomst van 11 juni 2019. Deze bijeenkomst is mede bestemd voor leden van de NVAB (en voor leden van de VFM, NOB, RB, Belastingdienst en rechterlijke macht). Voor meer informatie en aanmelding (via de VFM) zie de uitnodiging in de bijlage.

 

SAVE THE DATE – ‘Fiscale lastposten’ d.d. 11 juni 2019

Op dinsdag 11 juni 2019 organiseert de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM) een middag over Fiscale Lastposten’. U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst die plaatsvindt in Rotterdam.

Tijdens deze middag wordt vanuit de Belastingdienst een inleiding verzorgd door Ron Dautzenberg en Valentijn Crijns over zeer lastige ‘door geëscaleerde’ fiscale dossiers. Aansluitend vindt er een forumdiscussie plaats met een panel bestaande uit in elk geval Peter Fortuin (senior raadsheer Gerechtshof ’s-Hertogenbosch) en Peter van Hagen (partner Hertoghs advocaten). Het panel zal worden aangevuld met een vertegenwoordiger vanuit de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en het Register Belastingadviseurs (RB).

Het belooft een interessante middag te worden, dus noteer deze datum alvast in uw agenda. 

Met vriendelijke groet,

Roelof Vos

Secretaris

Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM)

secretaris@vfmmediation.nl

www.vfmmediation.nl

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 11 juni 2019
Tijd:
15:30 - 18:30
Scroll naar boven