Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Platform Rechtspraak, 14 februari 2019: ‘Toegang tot procederen’

donderdag 14 februari 2019 van 13:00 - 18:00

Locatie: World Trade Center Utrecht, Stadsplateau 2, 3521 AZ Utrecht.

Nadere informatie over het programma en aanmelding volgt.

Op 14 februari 2019 organiseert het Platform Belastingrechtspraak een symposium met als onderwerp ‘Toegang tot procederen’.

Procederen in belastingzaken: we weten er veel over, we eten er van maar smaakt het ook altijd goed? In de praktijk blijkt dat onze wetenschap, onze vaardigheden, onze gewoontes en inzet echter niet altijd leiden tot een procesgang en uitkomst die lekker smaakt. Door samen de diepgang en het onderlinge contact te zoeken als het gaat over vooroverleg, het presenteren van feiten in een procedure en de omvang van de rechtsstrijd beogen we dat alle deelnemers en belanghebbenden smaakvoller genieten van de gezochte procedure en de uitkomst.

Het programma is nog in bewerking.

Het Platform Belastingrechtspraak is een informeel samenwerkingsverband van de belastingsectoren van de Gerechtshoven, de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB), de Belastingdienst en het Internationaal Bureau voor Fiscale Documentatie (IBFD). Het platform organiseert sedert 2008 jaarlijks een symposium dat openstaat voor de verschillende bij de belastingrechtspraak betrokken ‘ketenpartners’.

Meer informatie over de voorgaande editie klik hier.

Gegevens

Datum:
donderdag 14 februari 2019
Tijd:
13:00 - 18:00

Locatie

World Trade Center Utrecht
Stadsplateau 2
Utrecht,
+ Google Maps
Scroll naar top