Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVAB ledenvergadering 6 april 2018

vrijdag 6 april 2018 van 15:30 - 17:30

Op vrijdag 6 april wordt de jaarlijkse NVAB ledenvergadering gehouden in Paviljoen de Witte te Scheveningen. Het huishoudelijk gedeelte is alleen bestemd voor NVAB-leden en begint om 15:30 uur met inloop vanaf 15:00 uur. Het programma met agenda van de ALV kunt hier vinden, evenals de notulen van de ALV op 7 april 2017. Verder kunt u hier het jaarverslag over 2017 vinden alsmede de begroting voor 2018 en het verslag commissie van onderzoek, dit jaar bestaande uit Johan van der Graaf en Machiel de Vries.

Lezing Jan Loorbach
Vanaf 16:30 uur zal tijdens het open gedeelte van de jaarvergadering de heer mr. D.J. (Jan) Loorbach een inhoudelijke bijdrage verzorgen. Jan Loorbach, uiteraard bekend als oud-landelijk deken, zal komen spreken in het kader van zijn voorzitterschap van de commissie Herijking Gedragsregels.

Darwinbokaal 
De algemene ledenvergadering wordt traditiegetrouw afgesloten met een borrel en diner waarbij ook de Darwinbokaal zal worden uitgereikt. De Darwinbokaal is bedoeld voor het (aspirant-)lid dat in het afgelopen jaar de meest sprekende of markante uitspraak heeft weten te ontlokken binnen de fiscale advocatuur. U kunt uw suggesties via f.sijbers@wlaws.com doorgeven aan de jury. Deze bestaat uit de vaste leden Frans Sijbers en Allard Lubbers en dit jaar Guido de Bont als winnaar van de Darwinbokaal 2017.

 

U kunt zich aanmelden via secretaris@www.nvab.net.

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 6 april 2018
Tijd:
15:30 - 17:30
Scroll naar boven