Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspecteursmiddag

donderdag 29 oktober 2015

Waarde leden en aspirant-leden,

Evenals vorig jaar, zal ook dit jaar over meerdere thema’s van gedachten worden gewisseld met een select gezelschap aan inspecteurs. Graag nodig ik u, namens het bestuur van de NVAB, uit voor deze NVAB-INSPECTEURSMIDDAG, die zal worden gehouden op donderdag 29 oktober a.s. in een nieuwe congreslocatie van de belastingdienst, De Brug, aan de St. Jacobsstraat 16 te Utrecht (zaal de Krakeling). Ook de afsluitende borrel zal daar plaats vinden.

Net als voorgaand jaar is de bedoeling van deze middag is om te komen tot een informatie-uitwisseling en gedachtewisseling met inspecteurs van de belastingdienst. Voor het eerst (bij mijn weten) wordt het eerste thema, de goede procesorde, verzorgd door een rechter, mevrouw mr. S.K.A. Efstratiades, van de fiscale kamer van de rechtbank te Haarlem. Wij menen wederom een viertal actuele aspecten van de formele procespraktijk te hebben geselecteerd.

Het programma gaat om 14.25 uur daadwerkelijk van start (inloop vanaf 13.45 uur) en wordt rond 17.00 uur met een borrel afgesloten. Voor het overige verwijs ik u naar het in de bijlage gevoegde programma.

Voor het bijwonen van deze middag worden geen kosten in rekening gebracht. Gelet op het beperkte aantal plaatsen verzoeken wij u nadrukkelijk uw deelname aan de NVAB-inspecteursmiddag kenbaar te maken middels een reactie op deze aankondiging. Bij overschrijving zal worden geplaatst op volgorde van aanmelding. Indien u later alsnog verhinderd bent, verzoeken wij u dat te laten weten, opdat we alsnog een ander uw plaats kunnen laten innemen. Indien u op uw aanmelding niets verneemt kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent. Slechts bij overschrijving zullen wij diegenen die niet kunnen worden geplaatst daarvan verwittigen.

Wij hopen van harte u te kunnen begroeten tijdens deze tweede NVAB-inspecteursmiddag.

Met vriendelijke groet,

Ludwijn Jaeger

Gegevens

Datum:
donderdag 29 oktober 2015
Scroll naar boven