Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25-11-2021: FP middag (Geannuleerd)

donderdag 25 november 2021 van 14:00 - 17:00

€0

*Bijeenkomst geannuleerd*

BELANRIJKE MEDEDELING:

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen hebben NVAB en FP besloten deze bijeenkomst te annuleren. Wanneer de middag weer verantwoord in fysieke vorm kan worden gehouden, zal een nieuwe datum worden gepland.

***

Ook de NVAB/FP middag heeft een editie overgeslagen, maar 2021 lijkt weer de mogelijkheid te bieden om elkaar buiten de zittingszaal te treffen. Wil je samen met “de andere kant” over fiscaal-strafrechtelijke onderwerpen brainstormen of discussiëren? En na afloop met elkaar een borrel drinken? Dan is dit een uitgelezen kans.

Op donderdag 25 november 2021 zal de vierde NVAB/FP-middag plaatsvinden. Een goede gelegenheid om eens van gedachten te wisselen over een aantal actuele thema’s in het fiscale strafrecht, buiten het kader van een specifieke zaak of de zittingszaal. De locatie voor deze bijeenkomst is dit jaar de GeertekerkGeertekerkhof 23, (3511 XC) te Utrecht.

Om de diverse onderwerpen van deze middag in te leiden zijn steeds één advocaat en één FP’er gevraagd om een korte toelichting te geven op een thema. Vervolgens is er gelegenheid om dit thema plenair nader te bediscussiëren.

Programma en inleiders

14.00 uur Inloop en ontvangst
14.30 uur Opening
14:35 uur Paul Notenboom & Judith de Boer/Ron Jeronimus over het EOM
15:10 uur Albert van Beek & Roelof Vos over mediation in fiscale strafzaken
15:45 uur Pauze
16:15 uur Martin Lambregts & Wiebe de Vries over de serie-tenlastelegging
17:00 uur Borrel

Coronaregels 

Een coronatoegangsbewijs is verplicht. Verder wordt iedereen verzocht tijdens de bijeenkomst de reguliere coronamaatregelen in acht te nemen.

Aanmelding

Voor het bijwonen van deze middag worden geen kosten in rekening gebracht. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt en wordt gelijk verdeeld tussen het FP en de NVAB. Ten aanzien van de NVAB-leden geldt dat bij aanmelding wordt gekeken naar het tijdstip van aanmelding en de opgegeven specialisatie.

Aanmelden kan via het RSVP-formulier hieronder. U ontvangt geen bevestiging; aanmelding betekent deelname, tenzij u nader bericht ontvangt.

Afmelding

Uiteraard kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor u alsnog verhinderd bent, laat dat dan weten door u af te melden.

Een afmelding wordt extra op prijs gesteld wanneer – zoals in dit geval – sprake is van een gemaximeerd aantal deelnemers. Dat voorkomt dat we leden moeten teleurstellen die gelet op uw verhindering toch aanwezig hadden kunnen zijn. Wanneer u zonder opgave niet verschijnt, kunnen we administratiekosten in rekening brengen.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

namens de NVAB          namens het FP
Anke Feenstra & Ron Jeronimus Rieke Hart & Martin Lambregts

Gegevens

Datum:
donderdag 25 november 2021
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€0

Locatie

Geertekerk
Geertekerkhof 23
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

NVAB
Scroll naar boven