Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

21 september 2016 NVjAB bijeenkomst Invordering – capita selecta

woensdag 21 september 2016 van 08:00 - 17:00

De Commissie-NVjAB organiseert bijeenkomsten voor beginnende (aspirant-)leden tot en met 8 jaar (fiscaal advocatuurlijke) ervaring. Voor deze groep jongere NVAB-leden worden afzonderlijk of met de gecombineerd met de reguliere bijeenkomsten georganiseerd. Daarbij zal een lezing worden gehouden en daarna gelegenheid worden gegeven tot nadere kennismaking onder het genot van een drankje.

Om zoveel mogelijk jonge fiscaal advocaten te bereiken, richten wij ons hierbij niet alleen op degenen die reeds (aspirant)lid zijn maar ook op fiscale advocaten binnen of buiten de kantoren van NVAB-leden die voor een lidmaatschap in aanmerking komen.

De bijeenkomst van de NVjAB op 21 september 2016 staat in het teken van de invordering van belastingschulden. Bijzondere aandacht is er voor artikel 33 Invorderingswet 1990 (bestuurdersaansprakelijkheid voor schulden van lichamen zonder rechtspersoonlijkheid) en de ontwikkelingen in de procedure over het verlenen van uitstel van de betaling door de Ontvanger.

Gegevens

Datum:
woensdag 21 september 2016
Tijd:
08:00 - 17:00
Scroll naar boven