Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

21 december 2016 NVjAB bijeenkomst Mediation in belastingzaken

woensdag 21 december 2016

De Commissie-NVjAB organiseert bijeenkomsten voor beginnende (aspirant-)leden tot en met 8 jaar (fiscaal advocatuurlijke) ervaring. Voor deze groep jongere NVAB-leden worden afzonderlijk of met de gecombineerd met de reguliere bijeenkomsten georganiseerd. Daarbij zal een lezing worden gehouden en daarna gelegenheid worden gegeven tot nadere kennismaking onder het genot van een drankje.

Om zoveel mogelijk jonge fiscaal advocaten te bereiken, richten wij ons hierbij niet alleen op degenen die reeds (aspirant)lid zijn maar ook op fiscale advocaten binnen of buiten de kantoren van NVAB-leden die voor een lidmaatschap in aanmerking komen.

De bijeenkomst van de NVjAB op 21 december 2016 staat in het teken van de mogelijkheden tot mediation in belastingzaken en zal worden ingeleid door mr. Marlijn Mokveld (Wladimiroff Advocaten). De bijeenkomst vindt plaats vanaf 16:00 (inloop 15:45 uur) bij de Rode Hoed te Amsterdam (Keizersgracht 102). Aanmelden kan via een e-mail aan Nick van den Hoek (vandenhoek@jaeger.nl).

Gegevens

Datum:
woensdag 21 december 2016
Scroll naar boven