Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

12-11-2019: NOB/NVAB seminar: Woonplaatsonderzoek

dinsdag 12 november 2019 van 14:25 - 18:05

Op dinsdag 12 november vindt het jaarlijkse gezamenlijke seminar plaats van de NOB en de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB). Thema van de middag is ‘Woonplaatsonderzoek’ verdeeld in drie onderdelen:

  • Materiële kader voor individuen
    Inleider: prof. dr. mr. F.P.G. Pötgens (De Brauw Blackstone Westbroek en hoogleraar Internationaal en Europees belastingrecht VU)
  • Materiële kader voor entiteiten
    Inleider: prof. mr. dr. Q.W.J.C.H. Kok (Partner International Tax Services EY en hoogleraar belastingrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam)
  • Formele aspecten van een woonplaatsonderzoek 
    Inleider: mr. A.B. Vissers (De Bont Advocaten)

Deelname aan het seminar is voor NVAB-leden gratis. Indien wel wordt aangemeld is afmelden tot 8 weken voor het seminar mogelijk. Bij afmelding tussen 4 en 8 weken is € 97,50 verschuldigd, bij afmelding daarna is € 195 verschuldigd (excl. btw). Het is mogelijk om je zich laten vervangen door een ander NVAB-lid. In dat geval is € 50 administratiekosten verschuldigd. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding.

Na afloop vindt een borrel plaats en kunt u blijven dineren. De kosten voor het diner bedragen € 65,- (excl. btw). Nadat u bent geplaatst voor deze bijeenkomst, ontvangt u een mail met de vraag of u wilt deelnemen aan het diner.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 70. Het minimum aantal bedraagt 35. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behouden de NOB en de NVAB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

 

Aanmelden

NOB-leden en leden met een dubbel lidmaatschap (NOB en NVAB) dienen zich aan te melden via hun persoonlijke pagina op de NOB-website via het tabblad ‘aanbod NOB‘ of onderaan de informatiepagina over deze bijeenkomst op de website van de NOB (http://www.nob.net/node/66147). Deelname door NOB aspirant-leden is niet mogelijk.

Deelnemers die alleen NVAB-lid zijn, ook de aspirant-leden, kunnen zich aanmelden door het sturen van een e-mail naar peprogramma@nob.net. Wilt u zo vriendelijk zijn in de mail onderstaande informatie op te nemen:
Titel(s)
Voorletter(s)
Voornaam
Achternaam
Kantoornaam
Plaats Kantoor
Telefoonnummer
blijft wel/niet dineren

Gegevens

Datum:
dinsdag 12 november 2019
Tijd:
14:25 - 18:05

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4 -6
Utrecht, 3526 KV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 - 8000 800
Scroll naar boven